Blogul dexonline s-a mutat la https://blog.dexonline.ro. Vă vom redirecta acolo în 5 secunde.

28 noiembrie 2013

Statisticile lunii octombrie

    Odată cu începerea școlii, utilizarea dexonline a atins cote nebănuite nici de noi, atingîndu-se un nou record: peste 15 milioane de pagini afișate în aproape 5 milioane de vizite! Ca de obicei, o veste bune vine cu una rea la pachet: încărcarea sistemului a ajuns la 7, ceea ce pe termen lung are o singură soluție, și anume adăugarea unui nou server. În caz contrar, există posibilitatea apariției unor disfuncționalități în zilele aglomerate!
    Cu alte cuvinte, sîntem obligați să apelăm la bunăvoința utilizatorilor pentru a acoperi cu donații sau sponsorizări aceste cheltuieli inerente!


1 comentarii :

Lia spunea...

Bună ziua, d-le Borza,

Nu ştiu în ce măsură apelul dv a pătruns în conştiinţa românului care accesează Dex online. Este scris cu mult bun simţ, însă mă îndoiesc că pe internet are vreun efect.
Dacă aş fi fost în locul dv... aş fi scris un picuţ mai direct, aşa, cu dreptul celui care munceşte zi şi noapte de dragul nostru, de-a face ceva util pt/pe lumea asta.
Aşadar, v-aş propune să fiţi mai puţin modeşti. Zău că nu funcţionează treaba asta! Nu pe internet, unde informaţiile TREBUIE să fie acolo, altfel ne supărăm! Aceasta este mentalitatea... realitatea virtuală. Nu contează dacă cineva a muncit au ba. Informaţia e gratis!

De aceea, vă propun să faceţi ceva asemănător cu acest post de radio, care chiar dă muzică bunicică.
Când vreo 2-3 luni nu au emis, ascultătorii au fost disperaţi.
Veţi vedea că au o sumă afişată.

http://en.slowradio.com/

Pe dv cât vă costă serverele/lună? Nu vă aşteptaţi să sărim cu banii, doar pt că ne scrieţi aici că aveţi nevoie de un server în plus. Doamne iartă-mă! Treaba noastră este doar aceea de-a căuta cuvinte, nu? ;)

Vă mulţumesc, oameni buni, pt tot ce faceţi!
Lia Voinea