Blogul dexonline s-a mutat la https://blog.dexonline.ro. Vă vom redirecta acolo în 5 secunde.

28 august 2017

Aniversare 16 ani!

Acum 16 ani, dexonline se năștea într-o familie total netradițională formată din Cătălin și computerul lui (mde, America este țara tuturor posibilităților!). Nici nașterea nu a fost tocmai tradițională, Cătălin inseminînd computerul cu roadele minții sale, într-o perversă mixtură între Alien (folosind computerul drept gazdă) și scena nașterii Athenei Pallas din capul lui Zeus. Spre deosebire de Zeus, tatăl a fost lipsit de dureri de cap travaliul lipsind cu desăvîrșire, căci, se știe, procesul de inseminare e mult mai plăcut!
Primul logo
Progenitura a fost înzestrată încă de la naștere cu darul comunicării, primul cuvînt fiind „negativ– normal în ziua de azi! Cît timp a fost mic dexonline a fost educat în familie, dar, mărindu-se, a început să aibă de-a face cu din ce în ce mai mulți oameni și încă și mai mulți care au profitat de el!
Aniversarea vîrstei la care ar fi putut conduce o mașină în SUA a petrecut-o pe drum, mutîndu-se în casă nouă (adică un nou datacenter)!

2 comentarii :

Unknown spunea...

Buna,

Chiar nici un cuvant din limba romana nu e creat de rumani, de stramosii nostri? Nu v-ati intrebat niciodata de ce toate cuvintele sunt de la altii? Multi nu luam in considerare ceea ce vine scris in DEX. Orice fel de Dex.

Numai bine,
Poate ne apucam de cercetat mai bine limba romana, sa-i gasim subrstraturile, vechimea si gloria.

Unknown spunea...

La mulți ani și multă putere de procesare în continuare!